Hoe maak ik een oogst rapport?

Oogst module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "oogst" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Rapport overzicht openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. In het overzicht dat zich onder de module "Oogst"bevindt, vind je de knop "Rapporten". Door hier op te drukken open je een extra onderdeel met "Oogst rapport", als je hierop drukt open je het scherm met het rapport.

Gegevens invullen

Aan de linkerzijde van je scherm dienen verschillende parameters ingevuld te worden:

Start: Vanaf deze datum wil je het rapport van de oogst bekijken.
Einde: Tot deze datum wil je het rapport van de oogst bekijken.
Rendement: Duid hier aan of je deze mee wilt laten weergeven of niet.
Teler: Hier geef je weer welke teler waarvan je het "rapport van de oogst" van wil bekijken.
Gewas: Duid het gewas aan waarvan je een "rapport van de oogst" wilt bekijken.
Variëteit: Als je alle gewassen hebt aangeduid, wordt dit automatisch ingevuld. Indien dit niet het geval is, duid de variëteit aan waarvan je het "rapport van de oogst" wilt bekijken.
Teelt:  Als je alle gewassen of alle variëteiten hebt aangeduid, wordt dit automatisch ingevuld. Indien dit niet het geval is, duid de teelt aan waarvan je het "rapport van de oogst" wilt bekijken.

Indien je alle parameters hebt ingevuld, druk op de groene knop "Genereer" en je krijgt op de rechterzijde van je scherm de beschikbare rapporten. Dit kan even duren voor dit volledig geladen is.

Downloaden en overzicht rapporten

Voor deze stap verwijzen wij je graag door naar "Hoe download ik mijn rapport?".