Waar vind ik een overzicht van mijn gegevens?

overzicht openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. In het overzicht dat zich onder het gewenste module "Oogst", "kwaliteit","..." bevindt, vind je de knop "Overzicht". Door hier op te drukken open je het scherm met het overzicht van het gewenste item.

Specifieke zoekopdracht

Als je specifiek op zoek bent naar gegevens op een bepaald datum, kan je kiezen om de gewenste datum in te geven. Dit kan ook voor andere onderwerpen zoals verpakking, perceel, totaal (kg),.... Deze gegevens verschillen per module.

Overzicht filteren

Je kan kiezen om het overzicht te filteren aan de hand van de groene woorden die in het balkje overzicht staan vermeld. Deze gegevens verschillen per module.

Indien het woord in een groen kader staat, weet je dat deze is geselecteerd is en mee in je filter zit.
In onderstaand voorbeeld zal je van elk onderdeel gegevens te zien krijgen.

Staat een woord in het wit dan is deze niet geselecteerd en is deze optie niet te zien in de gegevens.
Bij onderstaand voorbeeld zal je alle gegevens krijgen van je oogst met uitsluitsel van "Kg/Kist".

Overzicht ordenen

Als je jouw overzicht wil ordenen op datum, van klein naar groot of alfabetisch kan u op de twee pijltjes klikken naast het onderdeel dat u wenst te filteren.

mceclip8.png  Op dit symbool dien je te drukken als je het onderdeel wil ordenen

mceclip5.png Bij dit symbool staat het onderdeel van klein naar groot geordend

mceclip9.png  Dit symbool geeft de gegevens van groot naar klein

Periode filteren

Wens je enkel de gegevens te zien van een bepaalde periode kan je rechtsboven in het scherm klikken op de  blauwe knop "Periode filter". Vul vervolgens de gewenste periode in.