Hoe registreer ik een nieuw vol pallet of een klus?

Sorteer module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "sorteren" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Bestellingen openen

In het overzicht dat zich onder "Sorteren" bevindt, vind je de map "Bestellingen". Door hier op te klikken krijg je weer verschillende opties onder deze knop.

Registratie scherm openen

In het overzicht dat zich onder "Bestellingen" bevindt, vind je het onderdeel 'Registratie scherm" terug. Door hier op te klikken open je een scherm met een overzicht van alle sorteermachines.

Sorteermachine openen

Om een sorteermachine te openen, klik je op de blauwe knop "Open". Deze knop bevindt zich rechts, ter hoogte van de naam van de machine.

Door hier op te klikken open je het overzicht van alle sorteerloten voor deze machine.

Sorteerlot openen

Om een sorteerlot te openen, klik je op de blauwe knop "Open". Deze knop bevindt zich rechts, ter hoogte van de naam van het sorteerlot.
Loading source image

Selecteer teelt

Kies de juiste teelt waarvan het fruit, dat je gaat sorteren, afkomstig is. Klik vervolgens op de groene knop "Opslaan". Hierdoor kom je op een scherm met een overzicht van alle bestellingen voor dit sorteerlot.

Indien je geen teelt moet kiezen, ga dan naar de volgende stap.

Indien er een fruitinvoer is gedaan, wordt de teelt automatisch bepaald.

Registratie : vol VS registratie: KLUS

Als je volle palletten wilt registreren, kijk dan zeker of er "Registratie: vol" staat. Dit zou bovenaan je scherm moeten staan. Indien deze een knop oranje is en er staat "Registratie: klus" klik daar dan op. (zie volgende foto)

Als je klus-palletten wilt registreren, kijk dan zeker of er "Registratie: KLUS" staat. Dit zou bovenaan je scherm moeten staan. Indien deze een witte knop is en er staat "Registratie: VOL" klik daar dan op. (Zie bovenstaande foto)

Maat filteren

Indien je veel bestellingen op je scherm hebt kunt deze filteren door op de ondermaat te klikken van de bestelling. Deze vind je bij het onderdeel "Maat Filter".

Registratie

Vol pallet registeren

Als er een pallet vol is, klik dan op de juiste bestelling (met de juiste maat) voor wie deze pallet voorbestemd is. Dit doe je door op de bestelling te klikken.

( na deze stap gaat je meteen over naar de laatste stap)

Klus registreren

Duid de juiste voorraadkist aan waarvoor je een klus-registratie wilt uitvoeren. Dit doe je door op de voorraadkist zelf te klikken.

Vragen registratie scherm (Sla deze stap over indien je een vol pallet registreert)

Hoeveel colli's zijn er nu op deze pallet?

Hier vul je het aantal colli's in die op dit moment op je pallet staan. Indien je een ophoging doet, zal het systeem zelf uitrekenen hoeveel colli's er bij gekomen zijn ten opzichte van de vorige registratie.

LET OP: De volgorde van de vragen, die hierboven staan, kan verschillend zijn dan de volgorde van de vragen op je registratie scherm.
Indien dit niet de vraag is die op je scherm komt, neem da neem dan een kijkje bij de volgende 2
stappen.

Pallet toevoegen?  (Sla deze stap over indien je een vol pallet registreert)

Wens je een pallet toe te voegen?

JA: Het fruit dat je nu aan het registreren bent, wordt geplaatst op een lege pallet.
NEE: Het fruit dat je nu aan het registreren bent, wordt geplaatst op een pallet waar al fruit aanwezig is. Je bent dus bezig met een ophoging.

LET OP: De volgorde van de vragen, tijdens deze handleiding, kan verschillend zijn dan de volgorde van de vragen op je registratie scherm.

Indien dit niet de vraag is die op je scherm komt, neem dan een kijkje bij de vorige of de volgende stap.

Fruit samen?  (Sla deze stap over indien je een vol pallet registreert)

Staat het fruit samen met de vorige registratie op één pallet:

JA: het fruit dat je nu registreert is een ophoging. Deze wordt geplaatst op een pallet waar al fruit (van de vorige registratie(s)) aanwezig is.
NEE: Het fruit dat je nu aan het registreren bent, wordt geplaatst op een lege pallet. De pallet van de vorige registratie(s) wordt als een pallet bekeken die klaar is.

LET OP: De volgorde van de vragen, tijdens deze handleiding, kan verschillend zijn dan de volgorde van de vragen op je registratie scherm.

Indien dit niet de vraag is die op je scherm komt, neem dan een kijkje bij de bovenstaande twee stappen.

Code afdrukken

Indien je alle vragen hebt beantwoord, open je een nieuw tabblad waar je de mogelijkheid krijgt om af te drukken. Aan de linkerzijde heb je de instellingen van het afdrukken. Als alles in orde is, druk je op de "Afdrukken". De code wordt vervolgens afgedrukt.