Hoe voeg ik een nieuwe sorteerinstructie in?

Sorteer module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "sorteren" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Bestellingen openen

In het overzicht dat zich onder "Sorteren" bevindt, vind je de map "Bestellingen". Door hier op te klikken krijg je weer verschillende opties onder deze knop.

Sorteer instructie scherm openen

In het overzicht dat zich onder "Bestellingen" bevindt, vind je het onderdeel "Sorteer instructies" terug. Door hier op te klikken open je een scherm met een overzicht van alle sorteerinstructies.

Nieuwe sorteerinstructie

Bovenaan de overzichtslijst vind je de groene knop "Nieuwe sorteerinstructie" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm om een nieuwe sorteerinstructie aan te maken.

Gegevens sorteerinstructie invullen

Om een sorteerinstructie aan te maken, moeten de volgende parameters ingevuld worden:

Naam: Geef deze sorteerinstructie een naam.
Omschrijving: Geef een omschrijving van deze sorteerinstructie.
Sorteer instructies: Hier geef je de instructie zelf in. Dit kan gaan om een stappenlijst, een afbeelding, een video,...

Indien je de gegevens hebt ingevuld, druk je op de groene knop "Opslaan". Vervolgens kom je terug op het scherm met een overzicht van alle sorteerinstructies.