Hoe voeg ik een nieuw personeelslid toe?

Personeel module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "personeel" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Overzicht openen

In het overzicht dat zich onder "Personeel" bevindt, vind je de knop "Overzicht" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van alle personeelsleden.

Nieuw personeel

Bovenaan de overzichtslijst van alle personeelsleden, vind je de groene knop "Nieuw personeel" terug. Door hier op te klikken open je het scherm om een nieuw personeelslid aan te maken.

Parameters invullen

In het nieuwe scherm dat vervolgens opent kan je alle parameters invullen om een nieuw personeelslid aan te maken.

Bij het aanmaken zijn de volgende parameters verplicht:

Voornaam
Achternaam
Geboortedatum
Geslacht
De andere parameters zijn dus optioneel, maar zijn wel handig.

Tip: Je kan een foto van het paspoort gebruiken als foto.
Wens je de parameters "Onderwijs", "Competenties" en "Facturatiegegevens" in te vullen kan je deze open klikken door op het pijltje naast het woord te drukken.

Opslaan

Wanneer alle gegevens correct zijn ingevuld, kan je onderaan het scherm op "Opslaan" klikken. Vervolgens opent het overzicht van dit personeelslid.