Hoe voeg ik een nieuw sorteerlot toe?

Sorteer module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "sorteren" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Sorteerlot openen

In het overzicht dat zich onder "Sorteren" bevindt, vind je de knop "Sorteerlot" terug. Door hier op te klikken open je het scherm met een overzicht van al je sorteerloten.

Nieuw sorteerlot

Bovenaan de overzichtslijst vind je de groene knop "Nieuw sorteerlot" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm om een nieuw sorteerlot aan te maken.

Gegevens sorteerlot invullen

Om een sorteerlot aan te maken moeten de volgende parameters ingevuld te worden:

Datum: Dit is de datum wanneer dit sorteerlot wordt uitgevoerd.
Lot naam: Elk sorteerlot heeft een naam nodig.
Sorteermachine: Duid de machine aan waarmee je dit sorteerlot zult uitvoeren. Als je een nieuw sorteermachine wilt aanmaken verwijzen wij graag door naar het artikel "Hoe voeg ik een nieuw item in de lijst toe?
Opdrachtgever: Duid hier de opdrachtgever aan van dit sorteerlot, als je een nieuwe opdrachtgever wilt toevoegen verwijzen wij graag door naar het artikel "Hoe voeg ik een nieuw contact toe?"
Teler: Hier duid je de teler aan van het fruit dat je in dit sorteerlot wilt steken.
Variëteit: Duid de variëteit van het fruit aan die je gaat sorteren. Door dit aan te duiden, krijg je aan de rechterkant van je scherm de toegestane variëteiten.
Opmerkingen: Hier heb je de mogelijkheid om iets over het sorteerlot te zeggen wat voor jou belangrijk is. Dit veld is uiteraard niet verplicht.

Sorteerlot opslaan

Indien je de parameters juist hebt aangeduid, klik je op de groene knop "Opslaan". Deze knop bevindt zich onderaan de parameters.

Vervolgens krijg je een scherm met alle details van dit sorteerlot.

Je kan via dit scherm ook een nieuw fruit invoer toevoegen. Dit doe je door de groene knop "Fruit Invoer". Deze knop bevindt zicht rechts bij het onderdeel "Fruit invoer".

Ook kan je via dit scherm een nieuwe fruit registratie toevoegen. Dit doe je door de witte knop "Fruit Registratie". Deze knop bevindt zicht rechts bij het onderdeel "Fruit registratie".