Hoe voeg ik nieuw ongesorteerd en gesorteerd fruit toe?

Sorteer module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "sorteren" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Fruit invoer openen

In het overzicht dat zich onder "Sorteren" bevindt, vind je de knop "Fruit invoer" terug. Door hier op te klikken open je het scherm met een overzicht van al je sorteerloten.

Sorteerlot openen

Rechts, ter hoogte van het sorteerlot, vind je de blauwe knop "Open" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm met alle gegevens van dit sorteerlot.

Ongesorteerd of gesorteerd fruit toevoegen

In het onderdeel "Ongesorteerd invoer" kan je door middel van de groene knop "Toevoegen", gesorteerd fruit invoeren in het sorteerlot. Als je op deze knop klikt, open je een scherm voor fruit in te voeren.
Dit is idem voor het onderdeel "Gesorteerd invoer".

Filter invoeren

Alvorens je kan beginnen invoeren is het belangrijk dat je eerst een filter selecteert waarin je nieuw fruit wil invoegen. Duid vervolgens aan welke je wil aanvullen, meerdere selecties is mogelijk. Druk vervolgens op de blauwe knop "zoeken".

Vervolgens krijg je een stap verder het beschikbare fruit te zien. Hierbij kan je opnieuw filters invoegen om het zoeken makkelijker te maken.

Fruit aanduiden

Indien je één of meerdere parameters hebt ingevuld, krijg je allemaal codes die aan de parameters voldoen. Je kan de codes aanduiden door op het vierkantje te drukken die naast de code staat. Indien je alle codes die op je scherm staan nodig hebt, klik dan op het vierkantje dat bovenaan de lijst staat.

Heb je ze allemaal geselecteerd druk dan op "opslaan".

Nuttige tip:
Indien je meerdere codes wil selecteren,
kies je er best voor om alle codes zichtbaar te maken.

Show all entries