Hoe kan ik mijn sorteer instructie bewerken of verwijderen?

Sorteer module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "sorteren" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Bestellingen openen

In het overzicht dat zich onder "Sorteren" bevindt, vind je de map "Bestellingen". Door hier op te klikken krijg je weer verschillende opties onder deze knop.

Sorteer instructie scherm openen

In het overzicht dat zich onder "Bestellingen" bevindt, vind je het onderdeel "Sorteer instructies" terug. Door hier op te klikken open je een scherm met een overzicht van alle sorteerinstructies.

Details sorteerinstructie openen

Rechts, ter hoogte van de naam van de sorteerinstructie, vind je de blauwe knop "Details" terug. Door hierop te klikken, open je het scherm met alle details van deze sorteerinstructie.
Loading source image

Details sorteerinstructie bewerken en verwijderen.

Bovenaan vind je een oranje knop "Bewerken" en een rode knop "verwijderen" terug. Door hier op te klikken kan je het sorteerinstructie bewerken of verwijderen.

Bewerkingen opslaan

Nadat je de details van het sorteerlot hebt bewerkt, klik je onderaan op de groene knop "Opslaan". Vervolgens krijg je terug een overzicht van alle details van het sorteerinstructie op je scherm.