Hoe voeg ik een nieuwe activiteit in?

Uurregistratie module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "uurregistratie" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Activiteiten openen

In het overzicht dat zich onder "Uurregistratie" bevindt, vind je de knop "Activiteiten" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van alle activiteiten.

Nieuwe activiteiten

Bovenaan de overzichtslijst van alle activiteiten, vind je de groene knop "Nieuwe activiteit" terug. Door hier op te klikken open je het scherm om een nieuwe activiteit aan te maken.

Parameters invullen

In het scherm dat vervolgens opent, kan je alle parameters invullen om een nieuwe activiteit aan te maken. Bij het aanmaken moeten de volgende parameters ingevuld zijn:

Activiteit naam: Elke activiteit heeft een naam nodig.
Categorie: Tot welke categorie behoort deze activiteit?
Oogst prestatie activiteit? : Optie is niet langer in gebruik en zal binnenkort worden weggehaald
Start, Stop en Pauze: Hier vul je de tijden in als sjabloon, modelvorm voor de uurregistratie.
Opmerkingen: Hier heb je de mogelijkheid om iets over de activiteit te zeggen wat voor jou belangrijk is. Dit veld is uiteraard niet verplicht.

Opslaan

Klik vervolgens op de groene knop "Opslaan"  om de activiteit op te slaan. Vervolgens opent het overzicht van deze activiteit.