Hoe voeg ik een nieuw contact toe?

Mijn Bedrijf module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "Mijn bedrijf" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Contacten openen

In het overzicht dat zich onder "Mijn bedrijf" bevindt, vind je de knop "Contacten". Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van al je contacten.

Nieuw contact

Bovenaan vind je de groene knop "Nieuw contact" terug. Als je hier op klikt, open je een scherm om een nieuw contact aan te maken.

BTW nummer ingeven

Voer het BTW nummer in van het contact dat je wil toevoegen en druk vervolgens op de blauwe knop "Controleren".

Het systeem zoekt nu de BTW nummer binnen Partners, Agromanager en VIES. Als dit voltooid is klik dan op de groene knop "Volgende"

Gegevens invullen

Indien de BTW-nummer reeds gekend zijn onder de Partners, Agromanager of VIES zullen enkele gegevens automatisch ingevuld zijn.

Om een nieuw contact aan te maken, zijn de volgende parameters verplicht om in te vullen:

Bedrijfsnaam: Vul hier de naam in van het bedrijf
Adres regel 1: Vul de straatnaam + nummer hier in
Postcode: Vul hier de postcode in van het adres
Plaats: Vul de naam van de gemeente / stad in
Land: Geef het land in
BTW Nummer: Vul hier de BTW nummer in.

Opslaan

Klik vervolgens op de groene knop "Opslaan". Hierdoor krijg je terug het scherm met een overzicht van al je contacten.