Hoe voeg ik een nieuw apparaat toe?

Mijn Bedrijf module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "Mijn bedrijf" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Apparaten openen

In het overzicht dat zich onder "Mijn Bedrijf" bevindt, vind je de knop "Apparaten" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van je apparaten.

Nieuw apparaat

Bovenaan vind je de groene knop "Nieuw apparaat". Door hier op te klikken, open je het scherm om een nieuw apparaat toe te voegen.

Gegevens invullen

Om een nieuw apparaat toe te voegen, moeten de volgende parameters ingevuld worden:

Naam: Elk apparaat heeft een unieke naam nodig
App: Je hebt drie opties:
Agromanager mobile: alle fruitgerelateerde acties
Agromanager timer: voor uurregistraties
Agromanager Oogst App: link tussen timing en oogst
Type: Duidt het type apparaat aan

Opslaan

Indien je de parameters hebt aangevuld, klik dan op de groene knop "Opslaan".

Na het opslaan krijg je een QR-code die gescand moet worden door het type toestel dat je gekozen hebt.
Enkel als je de code hebt gescand komt het apparaat mee in het systeem.