Hoe voeg ik nieuw leeggoed toe?

Mijn Bedrijf module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "Mijn bedrijf" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Artikels openen

In het overzicht dat zich onder "Mijn bedrijf" bevindt, vind je de map "Artikels". Door hier op te klikken, verkrijg je opnieuw verschillende opties onder deze map.

Leeggoed openen

In het overzicht dat zich onder "Artikels" bevindt, vind je de knop "Leeggoed". Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van het leeggoed.

Nieuw leeggoed toevoegen

Bovenaan vind je de groene knop "Nieuw leeggoed" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm om een nieuw leeggoed toe te voegen.

Gegevens invullen

Om een nieuw leeggoed toe te voegen, moeten de volgende parameters ingevuld worden:

Leeggoed naam: Elk leeggoed heeft een naam nodig
Leeggoed type: Om welk type leeggoed gaat het?
Leeggoed gewicht: Hoeveel weegt het leeggoed?
Retour:  Komt het leeggoed terug na een levering?
Huur: Huur je dit leeggoed?
Opmerkingen: Hier heb je de mogelijkheid om iets over het leeggoed te zeggen wat voor jou belangrijk is. Dit veld is niet verplicht.

Opslaan

Wanneer alle gegevens correct zijn ingevuld, kan je onderaan het scherm op de groene knop "Opslaan" klikken. Vervolgens krijg je terug een overzicht van je leeggoed.