Hoe koppel ik met een gewasbeschermingsleverancier/afnemer?

Mijn Bedrijf module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "Mijn bedrijf" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Contacten openen

In het overzicht dat zich onder "Mijn bedrijf" bevindt, vind je de knop "Contacten". Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van al je contacten.

Partner toevoegen

Je kan je gewenste partner toevoegen door op de knop "Toevoegen" te klikken. Deze groene knop bevindt zich rechts, ter hoogte van de naam van de leverancier in de kolom "Acties".

Vervolgens krijgt je een scherm waar je je klantennummer van desbetreffende partner dient in te geven. Als je dit hebt gedaan klik je op volgende

Als je op "volgende" hebt geklikt wordt er een aanvraag gedaan om een koppeling te maken. Voor sommige leveranciers kan het enkele dagen duren alvorens de activatie rond is.

Enkele extra stappen voor sommige leveranciers

Wens je te koppelen met één van onderstaande partners? Volg dan zeker volgende stappen. Anders gaat de automatische koppeling niet door.

Van IperenExtra stappen om te koppelen met Van Iperen