Hoe activeer ik de codes van mijn oogstregistratie?

Oogst module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "oogst" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Vracht overzicht openen

In het overzicht dat zich onder "Oogst" bevindt, vind je de knop "Registratie". Door hier op te drukken open je het scherm met een overzicht van al je vrachten.

Details vracht openen

Aan de rechterzijde, ter hoogte van de vracht, vind je een blauwe knop "Details". Als je hier op klikt, open je een scherm waar je de gegevens van de vracht terugvindt.

Codes activeren

Om codes te activeren, dien je te klikken op de groene knop 'Activeer codes'. Deze knop bevindt zich aan de rechterkant van uw scherm.

Vervolgens wordt er gevraagd hoeveel codes u wilt activeren. Geef het juiste aantal in en klik op 'Volgende'. De pagina zal hernieuwen en u zal zien dat er codes geactiveerd zullen staan.