Waar vind ik een overzicht van mijn percelen en hoe bewerk en verwijder ik deze?

Stap 1 - Teelt module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module Teelt terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Stapt 2 - Percelen overzicht openen

In het overzicht dat zich onder Teelt bevindt, vind je de knop percelen. Door hier op te drukken open je het scherm met een overzicht van al je percelen.

Stap 3 - Details perceel openen

Je kan de details van uw perceel openen door op Details te klikken. Deze blauwe knop bevindt zich rechts van de naam van het perceel in de kolom Acties. Vervolgens krijg je een overzicht van de details van het perceel op uw scherm.

Stap 4 - Perceel bewerken

Bovenaan vind je de oranje knop Bewerken terug. Door hier op te klikken open je het scherm om jouw perceel te bewerken. Nadat je de details van je perceel hebt bewerkt, klik je onderaan op de groene knop Opslaan. Vervolgens krijg je terug een overzicht van alle details van je perceel op uw scherm.

Stap 5 - Perceel verwijderen

Bovenaan vind je de rode knop Verwijderen terug. Door hier op te klikken komt er op je scherm Verwijderen?

Indien je het perceel wil verwijderen, klik je op de rode knop Verwijderen

Vervolgens kom je terug op het overzicht van al je percelen. Je zal zien dat het perceel, dat je verwijderd hebt, er niet meer tussen zal staan.