Waar vind ik een overzicht van mijn teelten en hoe bewerk en verwijder ik deze?

Stap 1 - Teelt Module openen

Aan de linkerkant van uw scherm vindt u de verschillende modules. Hier vindt u de module Teelt. Door hierop te klikken krijgt u verschillende opties onder deze knop.

Stap 2 - Teelt overzicht openen

In het overzicht onder Teelt vindt u de knop Teelten. Door hierop te drukken opent u het scherm met een overzicht van alle teelten.

Stap 3 - Details teelt openen

U kunt de details van de teelt openen door op Details te klikken. Deze blauwe knop bevindt zich rechts in de kolom Acties. Dan krijg je een overzicht van alle details van de teelt.

Stap 4 - Teelt bewerken

Bovenaan vindt u de oranje knop Bewerken. Als je hierop klikt, wordt het scherm geopend om je teelt te bewerken. Nadat u de teelt heeft bewerkt, klikt u op de groene knop onderaan Opslaan .

Stap 5 - Stel de wijzigingsdatum in

Nadat u op Opslaan hebt gedrukt, krijgt u een scherm met Wijzigingsdatum als titel.

Als er een correctie is aangebracht, voert u de laatste wijzigingsdatum in. Deze kunt u vinden in de oranje balk. Als er een echte wijziging is na het planten, voer dan de datum in waarop deze wijziging van kracht is geworden.

Als u dit heeft gedaan, drukt u op de groene knop Volgende. U krijgt dan een overzicht terug van alle details van uw teelt.

Stap 6 - Teelt verwijderen

Bovenaan vindt u de rode knop verwijderen. Als u op deze knop klikt, zie je twee mogelijkheden staan om te kunnen verwijderen. Je kan namelijk verwijderen als onbestaand of als gerooid.

Wat is het verschil?

• Onbestaand: als je een teelt volledig wil verwijderen, omdat ze niet meer bestaat of vanwege een fout.
  • Gerooid: als de teelt gerooid is geweest en er een nieuwe aanplant is of komt.

Stap 7 - Teelt verwijderen

Als je de teelt volledig wenst te verwijderen als onbestaand, klik dan op de rode knop verwijder. U keert dan terug naar het overzicht van alle teelten. Je zult zien dat de teelt, die je net hebt verwijderd er niet meer tussen staat.

Stap 8 - Teelt verwijderen als gerooid

Als je een teelt gerooid hebt of er komt een nieuwe aanplant, kan jouw teelt verwijderen als gerooid.