Hoe maak ik een perceel rapport?

Stap 1 - Teelt module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module Teelt terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Stap 2 - Rapport overzicht openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. In het overzicht dat zich onder de module Teelt bevindt, vind je de knop Rapporten. Door hier op te drukken open je een extra onderdeel met Perceel overzicht, als je hierop drukt open je het scherm met het rapport.

Stap 3 - Perceel kiezen

Aan de linkerzijde van je scherm zie je dat je van alle percelen een rapport kan te genereren of je kan ervoor kiezen om slechts een overzicht van één perceel te verkrijgenNadat je jouw keuze gemaakt hebt, klik je op genereer

Stap 4 - Downloaden en overzicht rapporten

Je krijgt op de rechterzijde van je scherm de beschikbare rapporten te zien. Dit kan even duren voor dit volledig geladen is. Zodra het rapport beschikbaar is kan je deze downloaden.

Meer info vind je hier

Extra

Standaard zie je bij documentype PDF(v2) staan. Je kan er ook voor kiezen om dit in excel te krijgen of een andere versie van PDF.