Hoe rooi ik een teelt?

Stapt 1 - Teelt Module openen

Aan de linkerkant van uw scherm vindt u de verschillende modules. Hier vindt u de module Teelt. Door hierop te klikken krijgt u verschillende opties onder deze knop.

Stap 2 - Teelt overzicht openen

In het overzicht onder Teelt vindt u de knop Teelten. Door hierop te drukken opent u het scherm met een overzicht van alle teelten

Stapt 3 - Details teelt openen

U kunt de details van de teelt openen door op Details te klikken. Deze blauwe knop bevindt zich rechts in de kolom Acties. Dan krijg je een overzicht van alle details van de teelt.

Stap 4 - Teelt rooien

Als je een teelt wil rooien, klik je op de kop verwijderen. Vervolgens krijg je een keuzemenu en kies je voor gerooid.

Hier vul je de rooidatum in of de datum van nieuwe aanplant als het om een doorteelt gaat.

Als je meteen een nieuwe teelt wenst aan te maken laat je het vinkje aan staan Schermafbeelding_2021-04-28_134947.png en klik je op volgende.

De ingevulde datum wordt meteen overgenomen als datum van nieuwe aanplant. Selecteer het gewas en het plantysteem afhankelijk van het gewas. Daarna klik je op volgende.

Stap 5 - Gerooide teelt Opslaan

De nieuwe teelt is aangemaakt. Je hoeft enkel nog de nodige aanpassingen te maken en lege velden in te vullen. Klik daarna op opslaan.