Hoe maak ik een rapport voor Oxin Growers?

Leden van de coöperatie Oxin Growers dienen jaarlijks een rapport door te sturen dat de gebruikte werkzame stof in kg/ha weergeeft. Deze omvat enkel de gewasbeschermingsmiddelen die meegerekend worden voor Planet Proof en glyfosaat.

Stap 1 - Spuitschrift module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module Spuitschrift terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Stap 2 - Rapport overzicht openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. In het overzicht dat zich onder de module Spuitschrift bevindt, vind je de knop Rapporten. Door hier op te klikken krijg je meteen een overzicht van verschillende type rapporten op je scherm.

Enkel leden van Oxin Growers krijgen het rapport Oxin Growers op het scherm te zien. Klik hierop om in het basisscherm te komen om je rapport aan te maken.

Stap 3 - Gegevens invullen

Aan de linkerzijde van je scherm dien je één parameter in te vullen, namelijk het Jaartal waarover het gaat.

Zodra dit is ingevuld, druk op de groene knop Genereer en je krijgt op de rechterzijde van je scherm de beschikbare rapporten. Dit kan even duren voor dit volledig geladen is.

Stap 4 - Downloaden en overzicht rapporten