Anonieme uren

Bij het betalen van meerdere loonsberekeningen kan je bepalen wat er na de betaling met het personeelslid en de loonsberekening moet gebeuren.

Meer informatie over het betalen van een loonsberekening vind je in: Hoe betaal ik een loonsberekening? 

Opties bij het betalen van een loonsberekening

Wanneer je meerdere loonsberekeningen tegelijk betaalt, krijg je enkele extra opties te zien.

Opties bij het betalen van een loonsberekening

Personeelslid op niet-actief zetten

Je kan ervoor kiezen om het personeelslid na de betaling automatisch op niet-actief te zetten.

Dit is bijvoorbeeld handig wanneer het personeelslid niet meer voor je werkt en je de laatste loonsberekening hebt afgehandeld.

Loonsberekening verwijderen na betaling

Je kan er ook voor kiezen om de loonsberekening na betaling te verwijderen.

Let op

Wanneer je de loonsberekening na betaling verwijdert, worden de bijhorende uurregistraties niet verwijderd.

De uren worden verplaatst naar de anonieme uurregistraties en zijn daardoor niet langer gekoppeld aan het personeelslid.

Loonsberekening bewaren

Wil je de loonhistoriek van het personeelslid blijven raadplegen? Kies er dan voor om de loonsberekening na betaling te bewaren.

De betaalde loonsberekening blijft dan gekoppeld aan het personeelslid en kan later opnieuw worden geraadpleegd.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0