Nieuwe verpakking toevoegen VOORRAADKIST & COLLI/PALLET

Mijn Bedrijf module openen

Aan de linkerzijde van je scherm vind je de verschillende modules terug. Hier vind je de module "Mijn bedrijf" terug. Door hier op te klikken krijg je verschillende opties onder deze knop.

Artikels openen

In het overzicht dat zich onder "Mijn bedrijf" bevindt, vind je de map "Artikels". Door hier op te klikken, verkrijg je opnieuw verschillende opties onder deze map.

Verpakking openen

In het overzicht dat zich onder "Artikels" bevindt, vind je de knop "Verpakking". Door hier op te klikken, open je het scherm met een overzicht van de verpakkingen.

Nieuwe verpakking toevoegen

Bovenaan vind je de groene knop "Nieuwe verpakking" terug. Door hier op te klikken, open je het scherm om een nieuwe verpakking toe te voegen.

Gegevens invullen

Om een nieuwe verpakking toe te voegen, moeten de volgende parameters ingevuld worden:

AANMAKEN VERPAKKING

Verpakkingsnaam: Deze naam wordt in je Agromanager gebruikt
Verpakkingsnaam op het etiket: Deze naam wordt gebruikt op het etiket.
Verpakkingstype: Duidt hier "Voorraadkist" of "Colli/Pallet" aan.
Verpakkingswijze: Duidt de juiste verpakkingswijze aan.
Opmerkingen: Hier heb je de mogelijkheid om iets over de verpakking te zeggen wat voor jou belangrijk is. Dit veld is uiteraard niet verplicht.

Het type dat je verkiest heeft ook andere gegevens die je dient in te vullen. Volg onderstaande stappen naar gewenst type.

Voorraadkist

Voorraadkist

Leeggoed naam: Duidt de juiste naam aan van het leeggoed. Om een nieuw leeggoed toe te voegen verwijzen wij je graag door naar volgend artikel "Hoe voeg ik nieuw leeggoed toe?"

Fruit gewicht

Hier kan je ingeven hoeveel kilogram er (ongeveer) van elke variëteit in een voorraadkist zit.

1. Klik op de groene knop "Toevoegen".
2. Duidt de juiste variëteit aan.
3. Geef het gewicht in voor deze variëteit.
Je kan een toebehoren terug verwijderen door op de rode knop "Verwijderen" te klikken die rechts, in de kolom "Acties",  van het toebehoren staat.

Foto

Bij deze stap kan je een foto toevoegen van de voorraadkist:

Klik op het grijze vlak
Kies de juiste foto uit je bestanden
Klik op "Openen"

Colli/pallet

COLLI of PALLET

Leeggoed naam: Duidt de juiste naam aan van het leeggoed. Om een nieuw leeggoed toe te voegen verwijzen wij je graag door naar volgend artikel "Hoe voeg ik nieuw leeggoed toe?"
Aantal: Vul hier in hoeveel colli's er op 1 pallet kunnen
Toebehoren:
1. Klik op de groene knop "Toevoegen".
2. Duidt het juiste toebehoren aan.
Collie: Vul in hoeveel toebehoren je voor één colli zult gebruiken
    bv. 2 pakbladen voor 1 colli → aantal = 2
Pallet: Vul in hoeveel toebehoren je voor één pallet zult gebruiken
    bv. 4 hoeklatten voor 1 pallet → aantal = 4

Je kan een toebehoren terug verwijderen door op de rode knop "Verwijderen" te klikken die rechts, in de kolom "Acties",  van het toebehoren staat.

mceclip2.png.

Fruit gewicht

Hier kan je ingeven hoeveel kilogram er (ongeveer) van elke variëteit in een voorraadkist zit.

1. Klik op de groene knop "Toevoegen".
2. Duidt de juiste variëteit aan.
3. Geef het gewicht in voor deze variëteit.

Je kan een toebehoren terug verwijderen door op de rode knop "Verwijderen" te klikken die rechts, in de kolom "Acties",  van het toebehoren staat.

Foto

Bij deze stap kan je een foto toevoegen van de voorraadkist:

Klik op het grijze vlak
Kies de juiste foto uit je bestanden
Klik op "Openen"

Opslaan

Wanneer alle gegevens correct zijn ingevuld, kan je onderaan het scherm op de groene knop "Opslaan" klikken. Vervolgens krijg je terug een overzicht van je gemaakte verpakking.